Openingstijden per 1-7-2019 :  Donderdag en Vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00  tot 18.00 uur;  Zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.  Zondag,  Maandag,  Dinsdag en Woensdag gesloten, wel telefonisch bereikbaar en op afspraak ophaaldienst voor defecte voertuigen.

Start
Omhoog
Yamaha Neo''s
Kymco Super8
Piaggio Zip
Generic Cracker
Sym Mio50
Grande Retro    

 
  Yamaha  Neo"s  4 takt

       2399,--

 

Piaggio Zip
vanaf   1389,-

 

        

De Piaggio Zip is voorzien van een tijdloos en modern design waardoor hij past in elke situatie en omgeving. Gebruik hem als scooter om elke dag mee naar je werk of naar school te rijden, voor lange afstanden of in de stad, met de Piaggio Zip is het geen probleem. Bovendien zijn er voor deze Piaggio Zip leuke asseccoires te krijgen zoals een windscherm of chromen delen waardoor je de scooter helemaal naar je eigen smaak kunt aanpassen.

De Piaggio Zip is dan ook een echte Piaggio scooter. Dat betekend veel kwaliteit, een moderne vormgeving, voortreffelijke rijeigenschappen en dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Door de zeer zuinige 4-takt motor, de lage aanschafprijs, de betrouwbare techniek en dus zeer lage onderhoudskosten is de Piaggio Zip een scooter met één van de laagste kilometerprijzen.

Ruim zestig jaar geleden heeft Enrique Piaggio de scooter uitgevonden en sinds die tijd heeft Piaggio de wereld veroverd met kwaliteit, bijzondere vormgeving en betrouwbaarheid als uitgangspunt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan  
   

Start ] Omhoog ] AGM ] Kymco ] Piaggio ] Sym ] Vespa ] Retro-Scooters ] Gratis Ophalen ] Motorbanden ] Aanbiedingen ] Nieuws ] Fiscaal Voordeel ] Brom(snor)fietsen ] Spartamet ] Electro-scooters ] Scooter vd maand ] Okeesions ] Prijslijsten ] Services ] Cross-Dirtbikes ] Onderhoud ] Verzekering ] Financiering ] Schade en Sloop ] Scootsecure ] Garantie ]

Scooter Service 

Grote Straat 56B   6325 ED   Berg en Terblijt

Tel: 043-6040180

E-mail :
info@scooters-service.nl.

Openingstijden  2019  :  Scooter   Service

Donderdag en vrijdag:       9.00 tot 12.00 en van 14.00-18.00 uur

Zaterdag:                                   9.00-13.00 uur

 Gesloten:        Zondag, Maandag, Dinsdag en Woensdag gesloten, wel telefonisch bereikbaar en op afspraak ophaaldienst voor defecte voertuigen.

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@scooters-service.nl.
Copyright © 2001 Scooter Service